BAS HAARSTUDIO
BOOMSTEDE 210
3608 AK
MAARSSEN
0346 565800

Volg ons op Instagram

NIEUWS

Hoofdhuid Analyse.

Nieuw bij ons, Hoofdhuid Analyse.

Steeds vaker krijgen wij bij Bas Haarstudio te maken met hoofdhuidproblemen, sinds een aantal jaren werken wij naast ons haarverzorgings merk Lánza nu ook met Nioxin. Sinds we advies kunnen geven aan deze klanten die dus problemen hebben/hadden met hun hoofdhuid, heeft het merk Nioxin zich bewezen. Vele klanten zijn tevreden en zijn van hun problemen af. Om zelf een haarmicroscoop aan te schaffen kunnen wij vanaf eind april gelijk een gratis hoofdhuid analyse doen. Maak gerust een afspraak voor een hoofdhuid analyse!

Heb je problemen met je haar en/of hoofdhuid ?

Met behulp van een haarmicroscoop kijken wij hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is, in een aparte ingerichte discrete ruimte.

Deze microscoop vergroot 200x en laat je zien wat voor problemen er zijn met je hoofdhuid. Vervolgens geven wij je advies wat voor producten je kunt gebruiken om je huid gezonder te maken, zodat je haar ook mooier zal zijn. Voor huidproblemen verwijzen wij je graag naar het met merk Nioxin. Onderzoek heeft bewezen dat dit product de huid ook een diepte reiniging geeft, zodat de haarfollikel meer zuurstof krijgt en haar beter zal groeien.AFSPRAAK MAKEN